Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Kë zgjidhni mes ushqimit dhe dashurisë?

Nju Jork, (Kosovapress) 06 Qershor 2013 22:13

Për 61 për qind të femrave amerikane të pasurit e një trupi të shëndetshëm është më e rëndësishme se një marrëdhënie dashurie e shëndetshme.Më të komentuarat