Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

QKUK- operohuni tek ne, mos dilni jashtë!

Prishtinë, (Kosovapress) 04 Qershor 2013 15:40

Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK), u bënë thirrje të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës, në rastet të cilat mund të operohen dhe mjekohen në QKUK, të mos drejtohen për shërim jashtë vendi, pa u konsultuar paraprakisht me Klinikat e QKUK-së.Më të komentuarat