Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Shqiptarja që “komunikon” me njerëzit në komë

Otava, (Kosovapress) 03 Qershor 2013 07:23

Një shqiptare është udhëheqëse e një grupi kanadez, i cili ka arritur të krijojë kompjuterin që skanon mendimet e personave që janë në gjendje kome. Një shkrim të Mark Prigg, përkushtuar shqiptares Lorina Naci dhe grupit të kanadezëve shkruan se skuadra mund të arrijë në mënyra të reja të komunikimit me pacientët që janë në gjendje kome.Më të komentuarat