Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Në cilin ditë dhe muaj nuk duhet shtrirë në spital?

Lisbonë, (Kosovapress) 29 Maj 2013 20:51

Muaji, dita dhe koha kur pacientët i nënshtrohen një operacioni në zemër mund të ketë ndikim në suksesin apo dështimin e tretmanit.Më të komentuarat