Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Disa këshilla si ta ruani stomakun

Londër, (Kosovapress) 23 Korrik 2013 07:48

Studiuesit sugjerojnë se për të pasur një trup fizik të bukur dhe për të poseduar shëndet të mirë të stomakut, rekomandohet t`i ndiqni këshillat e mëposhtme.Më të komentuarat