Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

7072 vende të reja të punës në bujqësi

Prishtinë, (Kosovapress) 31 Korrik 2013 14:59

Papunësia, konsiderohet si njëra prej problemeve kryesore në ekonominë e vendit tonë dhe sektori që mund të ndikojë më së shumti në zbutjen e saj vlerësohet të jetë sektori i bujqësisë.Më të komentuarat