Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Terminali i ri i Aeroportit, hapet në vjeshtë

Prishtinë, (Kosovapress) 31 Korrik 2013 14:13

Punimet në terminalin e ri të Aeroportit Ndërkombëtar “Adem Jashari”, pritet që të përfundojnë në fund të shtatorit. Ndërsa hapja e këtij terminali, pritet të bëhet gjatë sezonit të vjeshtës. Kështu ka pohuar shefi i projektit, Haldon Koktur, gjatë një prezantimi të Terminalit të ri dhe pjesëve të reja përcjellëse të Aeroportit Ndërkombëtarë të Prishtinës “Adem Jashari”.Më të komentuarat