Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

OEK dhe OEAK të shqetësuar për situatën e Trepçë

Prishtinë, (Kosovapress) 30 Korrik 2013 15:40

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Safet Gërxhaliu dhe Drejtori Ekzekutiv i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, Arian Zeka, sot patën një takim me ushtruesin e detyrës të Drejtorit të Ndërmarrjes Trepça, Halil Qela si dhe Këshilltarin e Lartë të Trepçës Shyqri Kelmendi, ku u diskutua në lidhje me situatën momentale, në këtë gjigant xehetar-metalurgjik.Më të komentuarat