Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Fermerët përfitojnë nga marrëveshja mes Postës dhe AZhB-së

Prishtinë, (Kosovapress) 29 Korrik 2013 14:38

Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë (AZhB), do të shfrytëzojë edhe shërbimet e Postës së Kosovës, për të komunikuar me fermerët kosovarë. Çdo lloj informate, do të përcillet tek fermerët përmes Postës së Kosovës dhe për kryerjen e këtij shërbimi, do të ketë konfirmim me shkrim për AZhB-në.Më të komentuarat