Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Shitja e PTK-së nuk do të dështojë

Prishtinë, (Kosovapress) 27 Korrik 2013 20:21

Konzorciumi “Axos dhe “Najafi Companies” nuk do të tërhiqet nga blerja e aksioneve të PTK-së por deri në fund të vitit pritet të përmbyllet i gjithë procesi i transaksionit. Kështu thotë Drejtori i Konzorciumit fitues Robert Woog, duke përgënjeshtruar zërat për tërheqje nga nënshkrimi i kontratës.Më të komentuarat