Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

“Pestova”, shpërblehet për rritje të kualitetit

Prishtinë, (Kosovapress) 26 Korrik 2013 17:06

Institucionet e Republikës së Kosovës, në vazhdimësi janë duke e gjetur mënyrën se si të përkrahen produktet vendore dhe të fokusohen në përmirësimin e kualitetit dhe imazhit, të produkteve vendore. Kështu ka thënë Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Mimoza Kusari Lila, gjatë një prezantimi që iu bë çmimit të kompanisë “Pestova”, të cilin e ka marrë nga Shoqata Evropiane për Hulumtimin e Cilësisë, për arritje në kualitet 2013.Më të komentuarat