Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

KEK-u nuk është shitur 26 milion por 8 milion (Video)

Prishtinë, (Kosovapress) 26 Korrik 2013 14:02

Grupi i ekspertëve për energjetikë në Lidhjen Demokratike të Kosovës ka kërkuar që të analizohet dhe përmirësohet Raporti i Komisionit Hetimor të Parlamentit të Kosovës për faturat e fryra të janarit 2013. Ata thanë se është planifikuar që operatorit të ri “Calik-Limak” t’i përgatitet tereni jo vetëm me çmim të ulët të shitjes, por edhe me rritjen e planifikuar të çmimit të energjisë elektrike për 8.9 për qind.Më të komentuarat