Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Gjashtë projektligje kalojnë për 15 minuta

Prishtinë, (Kosovapress) 25 Korrik 2013 13:35

Gjashtë projektligje u përkrahën për vetëm 15 minuta të enjten nga Komisioni për Buxhet dhe Financa. Ky komision nuk debatoi fare për to dhe me miratimin e të gjithë anëtarëve ata miratuan që të gjashtë, të identifikuara në Planin e Veprimit për Zbatimin e Udhërrëfyesit për Liberalizimin e vizave.Më të komentuarat