Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Serbët regjistrojnë bizneset në jug të Mitrovicës

Mitrovicë, (Kosovapress) 19 Korrik 2013 13:39

Përkundër presioneve nga strukturat paralele serbe, si dhe rrethanave specifike në veri, qytetarët serbë të asaj pjese të Kosovës, gradualisht po bëhen pjesë e ligjeve kosovare. Në këtë drejtim në Zyrën e regjistrimit të bizneseve në komunën e Mitrovicës, ka dhjetëra qytetarë serbë që kanë regjistruar bizneset e tyre.Më të komentuarat