Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Përmbyllet fushata senzibilizuese për sigurinë në punë

Prishtinë, (Kosovapress) 05 Korrik 2013 14:55

Vetëdijesimi i punëdhënësve dhe punëtorëve për të drejtat dhe detyrimet e tyre ligjore për sigurinë në punë, mos paraqitja e rasteve kur shkelen të drejtat e punëtorëve, janë disa nga përfundimet e panelistëve në diskutim për ligjin e punës.Më të komentuarat