Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Peticion për ndryshimin e nenin që ndalon ekspozimin e duhanit

Prishtinë, (Kosovapress) 05 Korrik 2013 12:06

Oda Ekonomike e Kosovës dhe Shoqata e Shitësve me Pakicë, edhe njëherë kanë shprehur shqetësimin e tyre, lidhur me mos ndryshimin e nenit 9.2 të Ligjit për Kontrollin e Duhanit, i cili ndalon ekspozimin e duhanit dhe reklamimin e tij. Ata konsiderojnë se ky nen përbën shkelje të drejtave të njeriut dhe dëmton rëndë ekonomin e vendit, prandaj kanë kërkuar nga të gjithë qytetarët që të nënshkruajnë peticionin që bën thirrje për amendamentimin e nenit 9.2 të Ligjin për Kontrollin e Duhanit.Më të komentuarat