Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Kosova do t’i përmbush 80 për qind të nevojave me grurë

Prishtinë, (Kosovapress) 03 Korrik 2013 15:35

Fushata e korrje shirjeve tashmë ka filluar pjesërisht. Korrje shirjet kanë filluar në Komunën e Suharekës, atë të Prizrenit dhe në një pjesë të Anamoravës. Ndërsa kjo fushatë pritet që intenzivisht të fillojë gjatë kësaj jave.Më të komentuarat