Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

VALA vjen me ofertën Familja dhe Miqtë Premium

Prishtinë, (Kosovapress) 03 Korrik 2013 14:54

Edhe operatori lider i telefonisë mobile VALA, me më shumë se 1 milion konsumator, njoftohet se me pak shpenzime do t’i mundësojë konsumatorëve komunikim pa limit.Më të komentuarat