Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

 
 
 

Borxhet ja shtojnë thinjat kreut të ATK-së

Prishtinë, (Kosovapress) 26 Janar 2012 14:30

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka tejkaluar parashikimet për të hyrat e vitit 2011 për 18 për qind nga viti 2010, por nuk ka arritur që sipas planit të bëjë fiskalizimin e pajisjeve elektronike fiskale, kurse ka nivel tepër të lartë të borxheve në raport me të hyrat dhe gjatë këtij viti ka në plan që të hyrat t’i ketë 20 milionë euro më shumë se vitin e kaluar.Më të komentuarat