Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

reklama KosovaPress
reklama KosovaPress
 
 
 

Lirohen nga paraburgimi vajzat dhe gruaja e Hamdi Sopës

Prishtinë, (Kosovapress) 31 Korrik 2013 15:58

Janë liruar nga paraburgimi Artina dhe Erna Sopa, të dyshuara për vrasjen e babait të tyre Hamdi Sopës, si dhe Teuta gruaja e të ndjerit.Më të komentuarat