Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

reklama KosovaPress
reklama KosovaPress
 
 
 

EULEX disklokon më shumë polic në veri

Prishtinë, (Kosovapress) 30 Korrik 2013 20:11

EULEX-i është duke dislokuar nga Prishtina në Mitrovicë këshilltarë të lartë policore me përvojë të gjatë, duke shtuar numrin e përgjithshëm të tyre në 23. Këshilltarët shtesë policorë do ta mbështesin Ekipin Policor të Komandës Rajonale në veri të Kosovës, dhe në veçanti ushtruesin e detyrës të Komandantit Rajonal, Nenad Djuric, thuhet në një kumtesë të EULEX-it.Më të komentuarat