Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

reklama KosovaPress
reklama KosovaPress
 
 
 

Serbët bllokojnë edhe magjistralen Mitrovicë- Zveçan

Mitrovicë, (Kosovapress) 30 Korrik 2013 14:13

Dhjetëra serbë kanë bllokuar sot magjistralen Mitrovicë- Zveçan, duke penguar në këtë mënyrë qarkullimin e automjeteve në drejtimin Mitrovicë-Zveçan dhe anasjelltas.Më të komentuarat