Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

reklama KosovaPress
reklama KosovaPress
 
 
 

Atakohet faqja zyrtare e komunës

Mitrovicë, (Kosovapress) 20 Korrik 2013 14:35

Persona të panjohur kanë atakuar, ditë më parë, faqen zyrtare të Komunës së Mitrovicës në rrjetin social facebook, duke hapur faqe të facebook-ut, të ngjashme me atë të komunës, dhe duke postuar mbishkrime të ndryshme në emër të komunës.Më të komentuarat