Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

reklama KosovaPress
reklama KosovaPress
 
 
 

Nuk ka faj Rasmussen, Qeveria nuk e do Ushtrinë

Prishtinë, (Kosovapress) 08 Korrik 2013 22:02

Anëtari i Komisionit parlamentar për Siguri dhe Mbikëqyrjen e FSK-së, Rexhep Selimi ka thënë se nuk është faji i Sekretarit të përgjithshëm të NATO-s, Anders Fogh Rasmussenit që nuk e përmendi fare shndërrimin e FSK-së në ushtri. Sipas tij, Qeveria e Kosovës në rishikimin strategjik të sektorit të sigurisë nuk e ka paraparë Ushtrinë e Kosovës, dhe rrjedhimisht nuk do të duhej të pritej që Rasmussen të tejkalonte synimet e qeveritarëve të Kosovës.Më të komentuarat