Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

reklama KosovaPress
reklama KosovaPress
 
 
 

MPJ: Peci tejkaloi kompetencat

Prishtinë, (Kosovapress) 19 Qershor 2013 19:21

(I plotësuar)Ministria e Punëve të Jashtme ka lëshuar një reagim rreth dorëheqjes së ish ambasadorit Lulzim Peci nga pozita e zyrtarit ndërlidhës të Kosovës në Serbi. Sipas MPJ-së Peci në Beograd ka pasur takime të paautorizuara me përfaqësues të shtetit të Serbisë dhe pretendimi i tij për qëndrime politike personale kanë tejkaluar kompetencat e tij.Më të komentuarat