Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Marketing

Informimi dhe publiciteti janë pjesë e një mediumi. Sa më shumë të ketë informim të shpejtë dhe objektiv aq më shumë ai medium ka edhe publicitete apo reklama. Në bazë të këtyre shikohet edhe fuqia e një mediumi.   

 

Agjencia e Pavarur e Lajmeve Kosova Press falë lexueshmeris ka numrin me të madh të reklamave dhe publikimeve në faqet shqiptare. Është faqja me e vizituar e shpallur edhe nga Oda Ekonomike e Kosovës.

 

Shpalljet, konkurset janë një risi në internet që mund t’i gjeni vetëm në Kosova Press pa pasur nevojë të blini gazetë apo të shikoni televizion, 24 orë ne ditë, plus edhe me shumë se 1 muaj apo dy mbas shpalljes së konkursit apo tenderit(në arkiv të tenderëve, shpalljeve, Konkurseve...), të shikoni për ndonjë konkurs, tender për firma, me çka kemi menduar t’u japim një mundësi shumë më të madhe qytetarëve, firmave e posaçërisht mbi 60% të papunëve.  

Publikon shpallje, tenderë, Konkurse... në katër gjuhë (Shqip, Anglisht, Serbisht dhe Turqisht)

 

Reklamoni, publikoni shpallje, tenderë, Konkurse ... dhe do të binduni vete për efektin tuaj.

 

Interneti është duke u përdorur me të madhe në Kosovë. Mijëra familje kanë futur internetin nëpër shtëpi apo banesa si  nevojë e domosdoshme komunikimi dhe pune mes veti në Kosovë, por edhe me familjet e tyre jashtë vendit.

 

Mbi 70.000 të punësuar në institucione kanë qasje më Internet.

 

Pothuajse të gjitha firmat janë të pajisur më Internet.

 

Në bazë të anketave të deritanishme kjo ka zgjuar shumë interesim duke i marrë parasysh nevojat e përditshme. Kjo ka qenë edhe arsyeja e futjes së këtij projekti.

 

Njoftoni edhe të tjerët për risitë në Kosova Press dhe mundësinë e informimit sa më shpejt rreth ofertave të ndryshme për punë pa pasur nevojë të fusni dorën në xhep.

Sektori i marketingut i Kosova Press-it

Tel: +377 44 966 167, +386 49 221 424

+381 38 249 721

email: [email protected]