Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Besnik Kryeziu

foto  
  • Improvizimet politike me standarde të dyfishta Shkruan: Besnik Kryeziu , 24 Janar 2013 Që nga koha e procesit për pavarësi dhe çlirim nga Serbia, populli shqiptar është përballur me një politikë improvizuese, të paparë deri më tani në vetë marrëdhëniet ndërkombëtare karshi çështjes së pazgjidhur që ka.
  •  
  • Çasti i kërcimit dhe vlimit Shkruan: Besnik Kryeziu , 23 Dhjetor 2012 Askush nuk e do dhe, për më shumë, nuk e dëshiron vlimin, por kur toleranca ndaj Serbisë së Daçiqit dhe Nikoliqit vjen duke u rritur në atë masë sa ata të propozojnë plane për zhbërjen e shtetit të Kosovës, dhe Bashkimi Evropian hesht krejtësisht, vlimi do të jetë i pashmangshëm
  •  
  • Vdekja për ta ringjallur një shoqëri të vdekur Shkruan: Besnik Kryeziu , 06 Nëntor 2012 Dimensioni i jetës dhe vdekjes ndërrojnë dhe bëhen hyjnore përballë jetës dhe veprës së Lirak Bekos. Një shoqëri që sot, vetëm pas vdekjes së tij, po zhurmon dhe po mundohet ta thotë atë që nuk e tha dje kur ishte koha dhe momenti i duhur dhe i domosdoshëm për ta thënë, duhet ta...
  •  
  • Mendimi ndryshe dhe propaganda e pushtetit Shkruan: Besnik Kryeziu , 30 Tetor 2012 Thirrjet e kryeministrit Thaçi që dialogu politik të kthehet në Kuvend, janë thirrje hipokrizie dhe krejtësisht të pamoralshme, sepse ai dhe qeveria e tij po e kontrollojnë tërësisht dhe në vazhdimësi Kuvendin dhe kësisoj po e ngufasin dhe mbysin debatin e mirëfilltë demokratik.
  •  
  • 100-vjetori i pavarësisë, Sali Berisha dhe banaliteti i politikës kosovare Shkruan: Besnik Kryeziu , 15 Tetor 2012 Ajo që po quhet klasë politike e Kosovës, e që realisht më shumë se si e tillë, është një grupim njerëzish me interesa të përbashkëta politike dhe ekonomike të cilët më shumë se sa qeverisin Kosovën dhe popullin e saj, po e sundojnë dhe grabisin. Këta njerëz e kanë bërë...
  •