Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Hajdin Abazi

foto  
  • Autonomi per veriun –është zgjidhje që prish ekuilibrin dhe kërcënon stabilitetin në regjion Shkruan: Hajdin Abazi (Lum Haxhiu), 18 Dhjetor 2012 Këtyre ditëve (më 17 e 18 dhjetor) u riaktualizua kërkesa për status të autonomisë së veriut të Kosovës. Kësaj here, protagonisti që e bëri këtë ishte Oliver Ovanoviqi. Kjo kërkesë u ndërlidh me implementimin e marrëveshjes për MIK (Menaxhimin e Integruar të Kufijve).
  •  
  • Bisedimet dhe standardi i kryeministrit Thaçi Shkruan: Hajdin Abazi (Lum Haxhiu), 13 Nëntor 2012 Bisedimet midis dy vendeve në konflikt apo të dala nganjë luftë e ndërsjellë, gjithnjë paraqesin një interesim për qytetarët, opinionin publit dhe për partitë politike të ndryshme, pasi që ato kanë të bëjnë drejtpërdrejtë me të tashmen dhe të ardhmen e të dyja vendeve....
  •  
  • Diskursi aktual shpreh nevojën për një kurs të ri politkk Shkruan: Hajdin Abazi, 12 Tetor 2012 Këtyre ditëve është vënë në fokus partia më e madhe në Kosovë, PDK. Kjo është bërë e po vazhdon në mënyra të ndryshme: përmes prononcimeve, debatit, intervistave, reagimeve e kundërreagimeve, shkresave e kundërshkresave. Komentet janë nga më të ndryshme: disa shpresojnë në...
  •  
  • Ngjarja e madhe dhe inercioni partiak Shkruan: Hajdin Abazi, 08 Tetor 2012 Duke reflektuar thuajse qe një muaj, pa ndonjë paramendim, arrita në përfundimin se partitë politike e kanë humbur vigjilencën, a ndoshta më mirë të them, u janë topitur ndjenjat, e kjo mandej ka ndikuar në percepcionin e tyre, që në fund të veprojnë thjesht me inercion. E kam...
  •