Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Mustaf Krasniqi

foto  
 • Esse: Jeta e mërgimtarëve Shkruan: Mustaf Krasniqi, 29 Korrik 2013 Si shumë po propagandohet për mërgimtarë se, mërgimtarët do t’i presim duar hapur të buzëqeshur... Kjo edhe do të ishte në ndershmërinë e pushtetarëve, që ketë respekt për mërgimtarët ta kenë; sepse këta ishin dhe mbetën shtyllat kryesore të kombit në përgjithësi, e...
 •  
 • EULEX –si me adresë të gabuar Shkruan: Mustaf Krasniqi , 01 Qershor 2013 Sikur për ne, shqiptarët, gjithmonë po fryn veriu, sikur askund nuk gjendet një strehë reale dhe humane, madje s’do mend se era e veriut thanë, shter lumenj, plasë, e plasarit lisa, mbase edhe lisa të gjatë e krenar për shekuj.
 •  
 • A mund të ndërtohet vizioni i moralit nga mendësia amorale!? Shkruan: Mustafë Krasniqi, 16 Maj 2013 UKSHIN HOTI VIZIONAR I MADH I ÇËSHTJES KOMBËTARE

  “Edhe nëse ky qe fati im, unë pajtohem me të,
  pavarësisht nga çmimi që mund ta paguaj,
  sepse fëmijët e mi dhe jo unë vet, janë kuptimi i jetës sime.
  Atdheu e fiton kuptimin me ta dhe jo pa ta,...
 •  
 • Koha po e han kashtën Shkruan: Mustafë Krasniqi, 05 Maj 2013 I paprekshëm legjenda e kombit, Adem Demaçi. Sikur jemi bërë imun i së keqes, harrojmë të kaluarën e hidhur, lavdia dhe krenaria sikur po zbehet dhe po zëvendësohet me të ligën, dhe atë jo njerëzoren, e siç thotë populli: “ koha po e han kashtën”. Kjo dukuri e...
 •  
 • “Fjalën s’e ndal...” Shkruan: Mustafë Krasniqi , 23 Prill 2013 Këto ditë doli nga shtypi libri i autorit Kadri Gërvalla, “Fjalën s’e ndal...”, gjatë një leximi të përkushtueshëm më nxiti që të bëjë një vështrim letrar, veprës së tij në fjalë. Kur flasim për artin, dihet se arti është nji krijimtari, apo një thesar...
 •  
 • Mos heshtni...!!! Shkruan: Mustaf Krasniqi, 19 Prill 2013 Duke kaluar nëpër periudha të ndryshme kohore, shohim sikur politika Evropianë gjithnjë ka treguar anshmërinë e saj ndaj çështjes kombëtare shqiptare. Mbase herë-herë ka kalkuluar turpshëm me copëtimin e trojeve shqiptare duke i ushqyer sllavizmin e Ballkanit sipas oreksit të...
 •  
 • Pluhur dhe mjegull Shkruan: Mustafë Krasniqi, 06 Prill 2013 Pluhur dhe mjegull rreth situatës së tanishme në Kosovë dhe në tërësinë e Shqipërisë Etnike. Lind pyetja se këta lider mos vallë na ka ardhur nga Jupiteri, apo marsi, a ndonjë planet tjetër qiellor dhe nuk e njohin situatën në tërësinë Etnike të Shqipërisë...!?
 •  
 • T’i rikthehet shkollës emri i mësuesit, Pandeli Sotiri Shkruan: Mustafë Krasniqi, 09 Mars 2013 Shtatë marsi ditë e veçuar, ditë e respektit për ngritjen e dijes, dhe zgjerimin e horizontit mbi të gjitha shkencat; Ishte dhe mbeti e vetmja dritë që rrezonte mbi kombin dhe gjuhën e bukur Shqipe. Prandaj këtë rreze të parë të dritës e shijuam edhe ne si komb, me hapjen e...
 •  
 • Me një gur të vriten dy zogj... Shkruan: Mustafë Krasniqi, 21 Janar 2013 Paralajmërimet dhe fryrjet e qëllimta nga regjimi i pushtetit kriminal të Beogradit për heqjen e pllakës përkujtimore të dëshmorëve të UÇPMB-së në Preshevë, ishin një pretekst për të çuar më tutje qëllimin e tyre shovinist.
 •  
 • A është e drejtë që aktorët e politikës të hiqen si arkitektët e kombit...?? Shkruan: Mustafë Krasniqi, 17 Dhjetor 2012 Pa dashje të vlerësoi apo në nënvlerësoi personalitetin e ndonjë politikani të cilësdo periudhë qofshin, për hir të një realiteti do të bëjë një shkrim më shumë për lexuesin se sa një analizë të zakonshëm, me që lexuesi, apo çdo shqiptar t’i shtroi pyetje vetës dhe të...
 •