Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Halil Selimi

foto  
 • Lugina proteston Shkruan: Halil Selimi, 11 Maj 2013 Lugina nuk shitet, as nuk ndërrohet;

  Nuk falet, as nuk harrohet…

  Por, FITOHET!
 •  
 • Hashim, u kry! Shkruan: Halil Selimi, 21 Prill 2013 Një konflikt shekullor u përmbyll. Aspirata e luftës për liri përfundoi, paqësisht. Paqja fitoi mbi armiqësitë. Marrëveshje u vulos me firmë.
 •  
 • Amaneti i heronjëve përgjegjësi e gjallë Shkruan: Halil Selimi, 12 Nëntor 2012 Në përurimin e këtij libri dhe përkujdesjen e mikut tonë, autorit, Xhabir Morina, sot, po rikthejmë kujtesën dhe vëmendjen, këtu e 33 vite më parë.
 •  
 • Çlirimtarët e vjetër dhe komitetlinjtë e rinjë! Shkruan: Halil Selimi, 08 Tetor 2012 Na ishte njëherë një UÇK, e cila luftoi robërinë dhe e fitoi luftën e na e solli lirinë! Por, UÇK-ja nuk do të jetë as kësaj radhe temë e këtj shkrim-shqetësimit tim.
 •