Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Mehmet Bislimi

foto  
  • Të gjithë ose asnjë! Shkruan: Mehmet Bislimi, 12 Prill 2013 Pa dyshim se është vendim i vonuar, margjinalizuar, degraduar, nënvlerësuar e çka jo, për më keq është edhe vendim selektiv, pse themi kështu?!
  •  
  • Sonte m’u vra gjumi! Shkruan: Mehmet Bislimi, 14 Dhjetor 2012 Duke dëgjuar emisionin në Radion-Kosova e lirë me titull: „Letra nga burgu!“ – redaktorja dhe folësja e emisionit atë natë më vrau gjumin! Andaj mendova që edhe titullin e këtij shkrimi ta pagëzoj:
  •  
  • Vrasja e shqiptarëve duarlidhur nëpër burgjet e Maqedonisë janë krime shtetëror! 05 Tetor 2012 Edhe një viktimë në radhët e të dënuarve shqiptarë në qelitë e burgut të Shtipit të Maqedonisë, ku u gjet i vdekur njëri nga pjesëtarët meritorë të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Ibrahim Sylejmani!, i cili po vuante dënimin me burg të rëndë. Misteri i vdekjes së...
  •  
  • Faqja e 1 milion klikimeve Shkruan: Mehmet Bislimi, 27 Shtator 2012 Web faqja www.sa-kra.ch , tanimë ka kaluar një milion klikime, web-faqe kjo, që shënon katër vjetorin prej së ka filluar jetësimin e saj nga autori, artisti dhe moderatori i palodhshëm zoti. Sabir Krasniqi.
  •  
  • Në kujtim të dëshmorit të kombit Shkruan: Mehmet Bislimi, 14 Gusht 2012 REMZI ADEMI ( 1952 – 1998 ) Qëllimi i këtij shkrimi nuk është thjesht një nekrologji e rëndomtë, siç shkruhet zakonisht në këto raste, ku përkujtohet një figurë sublime e martirizuar në tabanin kombëtar. Do të mundohem që të kaloj përtej, përtej së madhërishmes- pa...
  •