Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Petrit Bajraktari

foto  
  • Ministri sharlatan Shkruan: Petrit Bajraktari, 10 Dhjetor 2012 Nuk është vetëm një zyrtar qeveritar të cilit do t’i shkonte titulli i këtij shkrimi. Të tillë ka shumë në ndërtesën e Qeverisë së Kosovës, por numër një padyshim mbetet Ministri i Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi, sepse gjithnjë e më shumë po tregohet se është me...
  •  
  • Jemi të njejtit dhe nuk ndryshojmë Shkruan: Petrit Bajraktari, 01 Nëntor 2012 Kur u themeluam si Lëvizje VETËVENDOSJE! në vitin 2005, pushteti i atëhershëm thoshte se jemi një organizim pa ndikime pozitive në skenen politike në vend dhe manipulonte me opinionin se qenkemi tubuar disa të rinj adoloshentë që po përdoreshim nga Albin Kurti për qëllimet dhe tekat e...
  •  
  • Hipokrizia qeveritare Shkruan: Petrit Bajraktari, 16 Tetor 2012 Ashtu sikur edhe të tjerat më herët, Qeveria aktuale karakterizohet më të meta të mëdha në aspektin e të bërit politikë të drejtë dhe në linjën e njetë më popullin. Papërgjegjshmëria, injoranca, mosllogaridhënja, krimi i organizuar e korrupsioni janë ato që e karakterizojnë...
  •  
  • Luksi politik karshi popullit të varfër Shkruan: (Petrit Bajraktari), 28 Gusht 2012 Tek sa shtetet e tjera, me një ekonomi shumë të fuqishme po bëjnë ç’është e mundur që ta parandalojnë krizen financiare të ngjashme me atë që ka goditur Greqinë, Italinë e Spanjën, shteti i Kosovës po punon për të kundërtën e kësaj gjendje.
  •  
  • Mirë se erdhët bashkatdhetarë! Shkruan: Petrit Bajraktari, 08 Gusht 2012 Është koha e verës, koha kur bashkatdhetarët tanë që punojnë e jetojnë në vendet e ndryshme të Evropes e më largë deri në Amerikë, kthehen në vendëlindjen e tyre për t’u ç’mallur me familjaret e tyre dhe për të pushuar. Për tu ç’mallur ngase shumica prej tyre...
  •