Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Bahri Bivolaku

foto  
  • Programi social dhe shembulli i Nastradin Hoxhës Shkruan: Bahri Bivolaku , 07 Janar 2013 Një njeri rastisi të bije në një pusë të thellë. Teksa përpëlitej me jetën atje në ujë, shokët dhe të tjerët në breg vazhdimisht i britnin nga bregu, ma jep dorën por pa e zgjatur të tyren, ndërsa ai nuk ua jepte po vazhdonte së përpëlituri në ujë. Kur vije Nastradin Hoxha...
  •  
  • Hyrja ndryshe e Kadri Veselit në politikë Shkruan: Bahri Bivolaku, 05 Nëntor 2012 PDK-së i duhen reformatorët me vizion të qartë programor të llojit të Veselit që politikën e ndërtojnë mbi problemet për të ardhmen se sa shpenzohen në debate për të kaluarën. I duhet politikani dhe politika e tillë që merr përsipër kapërcimin e një lloj skepticizmi,...
  •