Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

Ali Hertica

foto  
 • Vetëdija e rreme e liderëshipit Shkruan: Kosovapress, 02 Shtator 2012 Në qoftë se disa njerëzve u mungojnë mundësit të rëndësishme, për shembull,në qoftë se nuk u japet mundësi për të punuar në disa lloje profesionesh,ose mësimi është aq shtrenjët saqë nuk futet brenda rrezës së të rinjve me prindër të varfër,atëherë shoqërisë i mungon...
 •  
 • Kushtetuta objekt i Parlamentit Shkruan: Kosovapress, 30 Gusht 2012 Pjesët e ndryshme të tij janë pushteti shtërorë,parlamenti,qeveria,sistemi gjyqësor dhe kurora( që lidh të gjitha pjesët e bashku në një monarki konstitucionale). Kushtetuta rregullon me dispozita ligjore organizimin e këtyre institucioneve dhe marrëdhëniet midis tyre.
 •  
 • Kushtet, kushtetuse të lirisë Shkruan: (Mr. Ali Hertica), 24 Gusht 2012 Rawlsi thotë në hyrje se drejtësia është virtyt i parë i institucioneve sociale,me pak fjalë është objektivi i parë i lirisë kushtetuse. Për sa i përket realizimit të drejtësisë,ai e ndan këtë në tri shkallë.
 •  
 • Lufta nuk duhet të ketë vend Shkruan: (Ali Hertica), 18 Gusht 2012 Rastësitë që kakarterizojnë jetën dhe historinë e shoqërisë,nuk janë të gjitha të vërteta historike.
 •  
 • Forma e qeverisjes Shkruan: Ali Hertica, 08 Gusht 2012 Përshkrimi që i bën Aristoteli demokracisë së moderuar,të bazuar te fshatarët e vegjël, e kërkon që një shtet të jetë,, për të gjithë,, megjithëse flitet më shumë për një ndërthurje të mirë e të qëndrushme.
 •  
 • Pushteti shtetëror Shkruan: Ali Hertica, 03 Gusht 2012 Të gjithë pjesëtarët e shoqërisë kanë përfitime nga ligjet e përcaktuara për të drejtën e pronës.Mirepo,detyrat që shoqërojnë këto të drejta,qëndrojnë në një raport të dykuptimshmë me interesat individuale.
 •