Vizitorë të nderuar, ju njoftojmë se prej datës 31 Qershor 2013 jemi online me dizajn të ri të ueb faqes,
të cilin aktualisht mund ta vizitoni duke klikuar KËTU

floren1
floren2
 
ipko 470
 
  •  

    Ministria dhe ministrja sa për rroga dhe jo për qytetarë

  •  

    KDI:Financimi i partive politike të jetë transparent

  •  

    Rrethrrotullimi mund të mos përfundojë në afat